سلام برشما پژوهشگران آینده علوم انسانی ایران ...????
وقت تون بخیر
طاعات قبول.
یه اتفاق نو قراره برای آخرین جلسه کلاس جامعه شناسی مون بیفته و اون هم ارائه درس 14 به وسیله خود شماهاست ...جلسه پایانی روبه فال نیک می گیریم.
فایلی که براتون ارسال می شه رو همه یک بار بخونید ، وقت بذارین با دقت بخونین .
با توجه به تعداد تون به سه گروه دو نفره تقسیم می شین .و هر کدوم یک بخش از مطالب این فایل رو ارائه می دین . لازمه که با هم هماهنگی های لازم رو انجام بدین و یک ارائه گروهی منسجم و خوب داشته باشین .
بخش اول متن تا پایان عنوان سیاست های کلی خانواده می شه سهم مانا و فاطمه باقربیگ برای ارائه .(گروه اول سیاست ها را خیلی خلاصه و مروری بگین و اگر تحلیل و ارزیابی بر این سیاست ها دارین هم می تونین اضافه کنید )
بخش دوم مقاله با عنوان مقاله "آیا خانوده هسته ای جایگزین خانوده گسترده شده است ؟ + بخوانیم و بدانیم بعدش سهم زهرا سادات و فاطمه سادات برای ارائه
بخش سوم کارکردها ی خانوده و و مقاله پایان خانواده هم سهم حانیه و تلخابی
هر گروه یک ربع فرصت داره برای ارائه . تسلط شما و انسجام ارائه تون مهمه برای اینکه تو همین یک ربع جمع بشه .
* این کنفرانس ها 4 نمره امتحان پایانی تون رو در بر داره .
* هر گروه می تونه برای ارائه خودش از مطالب اضافی هم استفاده کنه مثلا در قالب بخوانیم بدانیم . نقدی اگر بر مطالب داره ، مثال یا نمونه ، کلیپ . (با توجه به موضوع درس که بحث خانوده است و برای همه مون پدیده ملموسیه می تونید از تحلیل های خودتون هم در ارائه هاتون بهره بگیرید. )
* دیگه اینکه در راستای جذاب سازی ارائه هاتون می تونید فکر کنید .
* یک نکته مهم این که جلسه آینده همه حاضر باشند و غیبت به منزله از دست دان 4 نمره خواهد بود .
* هر دو نفر گروه در ارائه فعال باشن و صرفا یک نفر ارائه نده .
*به موقع سرکلاس حاضر باشین لطفا.
* وضعیت نت تون رو هم جوری فراهم کنید که مشکلی برای ارئه پیش نیاد براتون .
منتظر ارائه ها تون هستم . ..
با کلیک بر روی آیتم های زیر می توانید آن ها را دریافت نمایید.
به نام خدا
وقت بخیر دهمی های عزیز
کاربرگ درس 11
دوستان این جلسه درباره دو وضعیت مهم که جامعه شناسان همواره درباره آن مطالعه می کنند یعنی وضعیت پویای و ایستایی جوامع صحبت کردیم .
پرسش اول : سه نمونه ایستایی و سه نمونه پویایی اجتماعی در جامعه ایرانی مثال بزنید . اگر لازم هست مثال هاتون رو شرح بدین .
پرسش دوم : درباره نسبت و رابطه ی هویت فرهنگی جهان اجتماعی و هویت اجتماعی افراد هم در درس 11 صحبت کردیم . تامل کنید ص 90 کتاب تون رو مطالعه کنید و مانند نمونه ای که در آن ذکر شده از نهاد خانواده شما هم یک نمونه از جامعه خودمون یا سایر جوامع بیاورید و رابطه ی این دو نوع هویت را در آن مشخص کنید و شرح دهید . لازمه که قبلش درس رو خوب مطالعه کنید . البته بخش اول درس رو که تدریس کردیم .
_ بخش هیجان انگیییز برای مطالعه
با توجه به اینکه مبحث جلسه بعدمون درباره تغییرات فرهنگی هست لازمه که یکسری مقدمات درباره مفهوم فرهنگ بدونیم لذا دو صفحه ای که براتون ارسال می شه با دقت چند بار مطالعه کنید و با تسلط روی مطالب سرکلاس حاضر باشین تا دربارشون با هم بحث کنیم . ببخشید یه کوچولو کیفیت عکس ها پایینه یه کوچولو البته ..ببخشید دیگه امکان دسترسی دوباره به منبع رو نداشتم ...اما قابل خوندنه ..
موفق باشین
سلام به همگی
وقت بخیر
کاربرگ این هفته یک تمرین جالب هست برای درس 8 .
ویژگی های ( انتسابی - اکتسابی ، فردی - اجتماعی ، ثابت و متغیر ) عناوین هویتی زیر را بنویسید . دقت کنید برای هر عنوان هر سه ویژگی که ذکر شد رو حتما بنوسید .
به طور مثال :
صبور بودن : اکتسابی، فردی و متغیر
1- دانش آموز
2- کارمند وقت شناس
3- روستایی
4- مادر دو فرزند
5- منضبط
6- فرزند دوم خانواده
8- کارشناس کتاب کودک
9- کتاب باز های حرفه ای
10- بلند قد بودن
مهلت ارسال : پنج شنبه : 9/27 -ساعت 22
سلام دهمی های عزیز
بعد از مطالعه دقیق درس برین به سراغ سوالات کاربرگ .
1- چه نسبتی بین فرهنگ حق و فرهنگ آرمانی وجود دارد؟ این سوال کاملا برگرفته از درسه . با مطالعه خوب درس می تونید جواب بدین .
2- قرآن کریم در موارد متعددی به توصیف زندگی اجتماعی انسان ها و جوامع (امت های گذشته ) می پردازد . در کنار این توصیف به نقد و ارزیابی جوامع و فرهنگ های بشری نیز می پردازد. و جامعه آرمانی را ترسیم می کند.
یک نمونه از ارزیابی جوامع و فرهنگ های بشری را در آیات قرآن پیدا کنید با ذکر سوره و آیات مورد نظرتون، این نقد و ارزیابی را شرح دهید در دو پاراگراف .
مهلت ارسال : پنج شنبه 9/20
سلام دوستان عزیز
کاربرگ این هفته مون یه تمرین جذاب مربوط به درس مون هست .
لطفا بعد از مطالعه خوب درس برین سراغ این کاربرگ . لازمه خوب روش فکر کنید و بعد حاصل خلاقیت های ذهنی تون رو برام بفرستین .
سوال کاربرگ
الف- فکرکنید و سه نمونه از آرمان های جامعه ایرانی را درنظر بگیرید و مشخص کنید که این آرمان ها درون قلمرو واقعی جهان اجتماعی ما هستند یا بیرون از آن یعنی در قلمرو آرمانی ؟ ( سعی کنید نمونه هاتون هر دو قلمرو رو شامل بشه یعنی در برای هردو قلمرو نمونه بیارید)
ب- حالا خودتون رو در جایگاه یک مدیر فرهنگی فرض کنید و بنویسید چه راهکارهایی دارید برای اینکه نمونه هایی که در بخش الف آوردید و جز قلمرو آرمانی اند به قلمرو واقعی وارد شوند به عبارت دیگر چه راهکاری دارید برای نزدیک شدن فرهنگ واقعی به فرهنگ آرمانی در نمونه هایی که در بخش الف آوردید.
نمره کاربرگ : 4
مهلت ارسال : 9/13
لطفا زبان مورد نظر خود را انتخاب فرمایید